Home

Disc Golf Noord-Holland

Samen zorgen we voor meer plezier!

Welkom bij Disc Golf Noord-Holland

Lees hier alles over disc golf en reserveer een leuk dagje uit. Een geweldige activiteit tijdens je vakantie. Lekker buiten en sportief en leuk voor alle leeftijden. Wij verhuren discs en organiseren clinics voor de beginnende spelers.

Discgolf is jouw uitje

Je hoeft niet verder te zoeken. Discgolf is een geweldig uitje, ook voor groepen. Een rondje spelen staat voor anderhalf tot drie uur plezier. Lekker naar buiten in de natuur voor een sportieve activiteit.

Dit maakt het zo leuk

Je speelt het spel samen voor meer plezier. Het zien vliegen van een disc (frisbee) is een traktatie op zich, hoe verder hoe beter. Zelfs beginners zijn in staat om over de 30 meter te gooien. Het spel daagt je uit te focussen op je lichaam zodat je met een krachtsexplosie je disc de juiste kant op werpt.

Dit maakt het zo leuk

Uitdagend en ontspannend

Als je dichtbij de basket komt begint de grootste uitdaging. Rond de hole af met een goede score door je disc met één worp in de basket te mikken. Hoewel je tegen elkaar speelt voor het laagste puntenaantal, is de grootste winst dat iedereen wil dat je succesvol bent. Tijdens het spelen geniet je van de rust en de natuur, spanningen vallen van je af en je komt weer helemaal tot jezelf.

Super gezellig!

Discgolf speel je met mensen waar je om geeft. Tijdens het spelen is er genoeg tijd om uitgebreid bij te praten. Samen lachen wanneer je een hele slechte worp gooit, of het vieren wanneer je disc van ver in de basket beland. Ook leer je nieuwe medespelers een snel beter kennen.

Meest gereserveerd

Onderstaande uitjes worden het meest gereserveerd. Klik op "lees meer" voor meer info en reserveer meteen je uitje.

Zelfstandig spelen/Discs huren

Voor het spelen met eigen discs reserveer je jouw starttijd en betaal je coursefee. We gebruiken deze fee o.a. voor het onderhouden van de course. Heb je geen eigen discs? Dan kan je bij ons discs huren om zelfstandig mee te spelen.

Uitje - Zelfstandig spelen

Groepsuitje/Clinics

Voor groepen vanaf 15 spelers organiseren we voordat jullie onder begeleiding een ronde over de course spelen, eerst een clinic. Discgolf is leuker als je weet hoe het spel gaat en al een aantal werptechnieken onder de knie hebt. Tijdens jullie ronde geven we nog wat extra aanwijzingen. Je kan dit ook met kleinere groepen reserveren, maar je betaald minimaal voor 15 volwassenen.

Uitje - Prive clinic

Privé clinics

In jouw privé clinic gaan we nog een stapje verder en nemen we uitgebreid de tijd om jou alle gangbare werptechnieken te leren en niet te vergeten leren we je ver te gooien. Heel ver. Daarnaast spelen we een ronde over de course en leren we je hoe je de meeste kans maakt goed te scoren. Privé clinics reserveer je voor minder spelers (maximaal 15) zodat jullie discgolfcoach iedereen genoeg aandacht kan bieden.

Bedrijfsuitjes

Voor bedrijven hebben we aangepaste uitjes bedacht. We zetten meer begeleiders in en hebben extra opties toegevoegd om je collega's te introduceren in het spel. Discgolf is een spel dat je kan inzetten voor teambuilding en een bedrijfsuitje waar nog lang over gesproken wordt.

Bedrijfsuitje

Courses ontwerpen

Discgolf is een ideale invulling voor veel recreatiegebieden. We ontwerpen, bouwen en onderhouden onze courses zelf. Reken op uitdagende layouts voor elk speelniveau en goed onderhouden holes. Het is onze missie om Nederland te voorzien van veel nieuwe baskets en discgolf parken.

Alles over discgolf

Om goed beslagen ten ijs te komen bij jouw discgolfuitje delen we alle informatie die je als beginner nodig hebt. Lees bijvoorbeeld over welke kleding je draagt, hoe je jouw disc heel ver gooit en wat de spelregels zijn. Wees slim en doe je research. Jouw begeleider zal het zeker opmerken en je extra tips & tricks leren tijdens het spelen.

Over ons

Lees over wie wij zijn, onze missie en sociale projecten die wij in samenwerking met allerlei partijen gaan lanceren. Ook lees je hier het meest recente nieuws, en vind je de contactpagina.