Partners

Onze partners.

Samen bieden we meer.

Partners

Onderstaand zie je de partners waar we mee samenwerken. We ondersteunen graag lokale ondernemers en gelukkig steunen ze ons ook.

We helpen elkaar meer vindbaar te maken op het grote internet en we huren elkaar in om onze gasten te kunnen bieden wat ze maar wensen.

Café de Pomp

Bekend om zijn heerlijke terras en speciaalbier. Verzorgt ook catering en BBQ's aan onze gasten. Onze kluisjes zijn binnenkort te vinden aan de schuur naast dit café. Kijk voor openingstijden en dagen op hun Facebook pagina. In de zomer is het café met mooi weer veel open.

Adres: Huygendijk 17 – Heerhugowaard
Facebook pagina: "Cafe de Pomp | Heerhugowaard | Facebook"

Een terras foto van Cafe de pomp

Het Poldermuseum

Het oude gemaal is omgetoverd tot een prachtig museum waar je leert over de omgeving. Er zijn talloze vrijwilligers die het museum en terrein in de beste staat houden. Ook verzorgen zij een persoonlijke rondleiding door het museum. Café de Pomp bevind zich in het pand van dit museum. Beide ondernemers verhuren bootjes waarmee je een rondvaart kunt maken in Alkmaar en in de polder.

Adres: Huygendijk 17 – Heerhugowaard
Website: "Poldermuseum"

MTB Noordwest

In het park van Luna is ook een Mountainbike course. Hoewel het een beginners route is, is het een geweldige aanvulling voor kinderen en nieuwe MTB- ers in de regio.

Onze course kruist een aantal keer de MTB baan, dus let op dat je niemand raakt. MTB noordwest heeft een actieve vrijwilligersgroep en nog een aantal meer uitdagende banen in de buurt.

Adres: Park van Luna – Oosttangent 4 – Heerhugowaard
Website: "Home | MTB-Noordwest"

Bianca's Restaurant

Bianca's restaurant staat bekend om lekkere plates, diners en niet te vergeten haar overheerlijke pannenkoeken. Onze gasten eten er graag, Wij komen er regelmatig een hapje eten of voor een lekker koek softijsje.

Je kunt je discs hier ook ophalen of terugbrengen en je uitje combineren met een drankje of een maaltijd.

Adres: Dorpstraat 2 – Otterleek
Website: "Bianca's Restaurant | Heerlijk eten in de Hollandse polder"

Museum Broekerveiling

De oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die boven het water zijn gebouwd. Je kunt hier lekker eten, meevaren met een elektrische boot en er is veel te doen in deze ontdekkingsmuseum.Wij werken samen met dit museum om onze klanten een compleet dagprogramma aan te kunnen bieden.

Adres: Museumweg 2 - Broek op Langedijk
Website: "Museum broeker veiling, dat is een leuk museum"

Ruby Groen van Langedijker uitje

Ruby werkt met ons samen omdat ze ons uitje heeft toegevoegd aan haar assortiment. Haar uitjes zijn volledig verzorgt tot in de puntjes en eigenlijk meer een beleving. Het is haar doel dat jij als organisator jezelf meer thuis dan te gast voelt tijdens jouw eigen vergadering, meeting, teambuilding, sloepvaart, inspirerend overleg, training of presentatie. En ze beweegt hemel en aarde om precies dat te bieden waar je naar op zoek bent.

Website: "LangedijkerUitje, Vergarderlocatie, Heisessies, Teambuilding, Varen Dijk en Waard"