Sponsering

Onze sponsoren.

Samen sterker.

Sponsoring

Hieronder komt binnenkort een overzicht van onze sponsoren. Ze hebben ons financieel geholpen met het plaatsen van nieuwe baskets, holes en courses. Neem dan ook even de tijd om ze te leren kennen, ze krijgen allemaal een eigen pagina op onze website.

Wil je ook sponsoren?

Heb je ook interesse om discgolf groter te maken of wil je (eventueel) samen met anderen jezelf hard maken voor een course bij jou in de buurt. Lees hieronder meer over sponsor worden.

Jaarabonnement

Vrienden krijgen standaard een jaar lang gratis spelen op all onze courses (momenteel alleen in Heerhugowaard).

Vrienden van betalen € 250,- per jaar. Dit wordt automatisch verlengt tenzij je jouw vriendschap opzegt, dit kan ten aller tijden.

Sponsor een of meerdere baskets

Voor € 750,00 plaatsen wij een basket met daarop jouw logo. Ook krijg je een pagina op onze website, waarin je uitgebreid over jouw bedrijf kunt vertellen.

Sponsor een hole

Een hole bestaat uit een Teepad, een teesign en een basket, met daarop jouw logo. Je kunt 1 of meerdere holes sponsoren, bijvoorbeeld voor een mini of oefen discgolfpark.

Voor € 3000,- per hole ben je een hole sponsor. Het eerste jaar onderhouden wij de hole kosteloos. Dit houdt in dat we baskets, tees en teesigns in de beste staat houden en repareren of vervangen als dat nodig is.

Sponsor een course

Een course heb je al vanaf negen holes. Als sponsor mag je meedenken over waar de course komt, hoe deze moet worden en voor welke doelgroep. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee bij het ontwerpen van de holes.

Onderhoudscontract voor het materiaal

Na het eerste jaar is het mogelijk om een onderhoudscontract per periodes van 5 jaar bij ons af te nemen. Als sponsor kan je kiezen uitgebreid over jouw bedrijf vertellen via een eigen pagina op onze website.

Onderhoudscontract voor maaien en snoeien

Het eerste jaar onderhouden wij gratis de geplaatste artikelen, daarna is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Als je ook meteen een onderhoudscontract voor het maaien en snoeien neemt, krijg je het eerste jaar 50% korting en ga je een contract aan voor 6 jaar.

Omdat het hier over grotere bedragen gaat is het misschien een idee om de course met een groep te sponsoren, of de gemeente om hulp te vragen.

Neem contact op

Wil je meer informatie, neem dan contact op via onze contactpagina.