Eigen

Kom bij ons spelen.

Dit zijn onze courses!

Eigen courses

Op dit moment alleen hebben we alleen in Heerhugowaard een course. In de toekomst zie je op deze pagina de courses die we nog gaan aanleggen, dit gaan we doen door heel Nederland.

Onderhoud

Wij steken veel tijd en liefde in het onderhouden van onze courses. We houden de holes begaanbaar en uitdagend voor discgolfers. Ook dragen wij er veel zorg voor om de natuur zo veel mogelijk in stand te houden.

Maaien/onderhoud op het park

Omgeving

Wil je weten wat er in de buurt van de course wat je kunt? Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen, dan vertellen wij wat je in de buurt perfect kan combineren met discgolfen!

Commercieel gebruik van onze faciliteiten

Wij werken graag met jou samen. Zo kunnen externe partijen in overleg en tegen betaling commercieel gebruik maken van onze faciliteit(en). Bijvoorbeeld door zelf clinics te geven op onze course.

Bij commercieel gebruik van onze faciliteiten, zonder dat het is overlegd en er niet is betaald, sturen we achteraf een factuur in rekening om de bedrijfsschade te compenseren. Zie ook: Artikel 8 in onze algemene voorwaarden.

Onze courses op de kaart

Binnen kort beschikbaar.

Park van Luna te Heerhugowaard

In het Park van Luna tref je alles wat zowel beginnende als ervaren discgolfers uit te dagen en of in contact te komen met andere recreanten.