Discgolf tv

Discgolf TV

Leer van de besten!

Discgolf TV

Er is iets dat bijna net zo leuk is als het spelen van discgolf en dat is kijken naar discgolf. De beste spelers van ter wereld spelen wekelijks wedstrijden, wat je vanaf je eigen sofa kunt bekijken via gratis kanalen zoals Youtube. Ook zijn er vele filmpjes die je kunnen helpen met je werptechniek en uitleg over alle soorten omstandigheden waarmee je te maken krijgt tijdens je rondes.

Zeer inspirerend

Voor veel discgolfers is het bekijken van discgolf via het internet wekelijkse kost. Niet alleen is het zeer inspirerend en vermakelijk, je leert er echt een hoop van. Als je beter wilt worden in discgolf is oefenen het eerste dat we je aanraden, maar doe vooral ook inspiratie op, bedenk haalbare doelen en leer alles over hoe je jouw lichaam en geest kunt inzetten om deze discgolf doelen te behalen.

Vlogs

Als beginnende discgolfer heb je een aardige inhaalslag te maken aangezien er meer dan 10 jaar aan wedstrijden van de beste spelers in de wereld zijn. Onze favoriete speler Simon Lizotte komt uit Duitsland en maakt leuke vlogs en heeft veel subscribers. Tegenwoordig zijn er veel discgolfers die allerlei vlogs maken. Begin eens met de zoekterm discgolf en kijk wat jij leuk vindt om te bekijken.