Zelfstandig spelen

Zelfstandig spelen

Het ideale buiten uitje!

Zelfstandig spelen

Als je discgolf wilt spelen kan je eigen discs meenemen of deze huren. Voor het gebruik van onze courses vragen wij een coursefee, deze gebruiken we o.a. om ons discgolfpark te onderhouden.

Let op! Minimaal 2 uur van te voren reserveren wanneer je er discs bij huurt. Wanneer je voor dezelfde dag boekt, dan vragen wij na boeken even één van deze nummers te bellen 0655330015 of 0624781072.

Extra opties

Bij onderstaande producten kunt je tijdens jouw reservering de volgende extra opties toevoegen.

Introductie clinic

Als je voor het eerst komt spelen, maar niet meteen een uitgebreide privé clinic wilt, kies dan voor een introductieclinic in disc golf. In uiterlijk één uur leer je alles dat je nodig hebt om maximaal plezier uit je rondje discgolf te halen. Daarna gaan jullie zelfstandig een ronde over de course spelen.

In de introductieclinic leer je putten, gooien met de backhand en krijg je wat basisuitleg over het spel. Na deze introductie helpen we jullie de ronde organiseren en geven we nog wat extra uitleg bij de eerste hole.

Een introductie clinic kost slechts €60,- voor de hele groep.

Je kunt een introductie clinic reserveren voor een groep tot 35 spelers, bij meer spelers zetten we een extra begeleider in. ons boekingsprogramma kiest automatisch het juiste aantal begeleiders.

Als jullie ook discs huren krijg je van ons een scorekaart met potlood. Op de achterkant van de scorekaart vind je een overzicht van onze course zodat je elke hole gemakkelijk kan vinden. Als jullie met eigen discs spelen kun je gebruik maken van de gratis app Udisc die je kunt downloaden bij de meeste appstores.
Voorwaarde: Alleen spelen met eigen of gehuurde discgolf discs. Andere frisbees zijn niet geschikt  voor discgolf, en verpesten de beleving.

Breng je eigen discs

 • Prijs: € 3,- per persoon (€ 1.50 voor kinderen t/m 12 jaar).
 • Inbegrepen: Toegang tot course.
 • Tijdsduur: 3 uur.
 • Layout: Speel de layout die past bij je speelniveau.
 • Wie zou dit moeten kiezen: Spelers met eigen discs, kinderen t/m 12 jaar spelen altijd onder begeleiding van een volwassene.

Discs huren

Als je niet je eigen discs hebt, dan kan je deze bij ons huren. Je krijgt er een tas bij met voldoende discs voor jouw groep, een doekje om deze schoon te houden, scorekaarten en een flesjes water.

We hebben de twee onderstaande opties.

Discgolf uitje beginners layout

 • Prijs: € 14,50 per persoon (€ 8,00 voor kinderen t/m 12 jaar).
 • Inbegrepen: Toegang tot course.
 • Tijdsduur: 3 uur.
 • Layout: Beginners(Groen, 12 holes).
 • Wie zou dit moeten kiezen: Als je voor het eerst discgolf speelt, of wanneer er kinderen of ouderen meespelen.

Discgolf uitje geoefende layout

 • Prijs: € 19,50 per persoon.
 • Inbegrepen: Toegang tot course, een tas met een extra driver disc zit erbij voor de lange afstand worpen.
 • Tijdsduur: 3 uur.
 • Layout: Geoefende speler(Rood, 18 holes)
 • Wie zou dit moeten kiezen: Als je al ervaring hebt of een uitdaging zoekt is deze layout voor jou, met worpen van over de 50 meter en obstakels.

Ophalen en terugbrengen van de discs

Totdat onze kluisjes klaar zijn voor gebruik brengen we jullie discs naar de parkeerplaats bij de course, na het spelen doe je de discs en de doekjes in onze dropbox naast het infoboard bij de ingang van het park.

Soms brengen we verloren discs in rekening

Let goed op je disc! Verloren discs brengen we achteraf in rekening bij vermoeden van opzet. Als je een disc verliest laat ons dan weten waar je deze verloren bent. Omdat we sommige discs nog terug kunnen vinden betaal je slechts € 5,- per verloren disc. Zonder disc kun je niet spelen, daarom geven we je meestal extra discs mee.

Reserveren

Hieronder kun je reserveren voor disc huren.