Bedrijfsuitje

Discgolf als bedrijfsuitje

Een leuke manier om je collega's te leren kennen!

Bedrijfsuitje

Je kunt als bedrijf een gewoon groepsuitje reserveren, of discs huren en zelfstandig spelen.

Speciale bedrijfsuitjes

Omdat bedrijven midden in de samenleving staan hebben we speciale bedrijfsuitjes bedacht waarbij we meer begeleiders inzetten en meer de tijd nemen om jullie de basis en wat gevorderde technieken aan te leren.

Dit is Discgolf

Het spel, afgeleid van golf heeft veel dezelfde termen en spelregels. In plaats van dat je een balletje slaat, gooi je een frisbee naar en uiteindelijk in een basket. Als je een goede worp maakt kan je disc over de honderd meter ver vliegen.

Dit maakt het zo leuk!

Niets is leuker dan een bedrijfsuitje waarbij je de zorgen van het werk even heerlijk van je af kunt smijten. Je ziet je collega's of personeel met de minuut meer ontspannen. Je speelt heerlijk buiten in de natuur of in een park. Niet alleen met stralend mooi weer is discgolf een heerlijke activiteit, de meeste weersomstandigheden maken het spel alleen maar leuker.

Tip - Light with brain

Tip:

Zelfstandig een discgolf uitje organiseren is zo gefixed. Reserveer jullie discgolf uitje hier. Je haalt jullie tas met discs + extra's op, en spreekt af op de parkeerplaats. Een ronde duurt gemiddeld anderhalf uur.

Clinic & Begeleiding

Discgolf speel je meestal in groepjes van maximaal 5 personen op een hole. Voordat jullie beginnen aan je ronde krijg je een uitgebreide clinic waar jullie gezamenlijk werptechnieken leren. Het hele uitje wordt begeleid door een ervaren discgolfer die verteld hoe het spel gespeeld wordt. Hij leert jullie hoe je het beste haalt uit je ronde en meeloopt voor het geven van tips & tricks.

Teambuilding

Hoewel discgolf een sport is voor individuele resultaten, ervaren spelers het toch als een teamsport. Degenen waar je de ronde mee speelt helpen je gemotiveerd te zijn jouw doelen te bereiken en genieten mee van jouw mooie worpen. Ook wanneer het niet zo goed gaat kun je steun en plezier vinden bij je collega's.

Om vaker te doen

Discgolf is een leuke en gezonde vrijetijdsbesteding. Daarom bieden we de mogelijkheid je personeel een tienrittenkaart en een eigen disc cadeau te doen. Je inspireert hen vaker te komen spelen, misschien als leuke activiteit met familie of met vrienden.

Resultaat

Het doel van jullie discgolf uitje is te verbinden met elkaar, de omgeving en omstandigheden. Alles los laten en gezellig samen buiten spelen. Je hoeft niet goed te spelen om een leuke dag te hebben. Aan het einde van jullie uitje is iedereen ontspannen en zijn overvolle hoofden geleegd. Door collega's vanuit een ander perspectief te zien zijn verhoudingen gereset, er is meer ruimte voor begrip en collegialiteit.

Extra's

We kunnen jullie uitje uitbreiden met andere activiteiten zoals een bezoek aan een museum, een rondvaart in de omgeving van de course en natuurlijk kunnen we voor jullie reserveren bij de beste restaurants en de gezelligste terrasjes. Neem contact op voor de mogelijkheden, of geef dit aan bij je reservering.

Alle bedrijfsuitjes op een rij

Hieronder staan onze bedrijfsuitjes op een rij.

Privé Clinic discgolf

 • Max. personen: 15
 • Prijs: € 275,- (per 15 personen)
 • Tijdsduur: 3 uur.
 • Bijzonderheid: Uitgebreide privé clinic. 2 discs huren, ronde over de 18 holes rode layout.

Bedrijfsuitje beginners

 • Min. personen: 15
 • Prijs: € 22,50 p.p.
 • Tijdsduur: 2 uur.
 • Bijzonderheid: Extra lange clinic, 1 disc huren, 1 begeleider per 20 spelers, we spelen de groene 12 holes layout.

Bedrijfsuitje basic

 • Min. personen: 15
 • Prijs: € 27,50 p.p.
 • Tijdsduur: 3 uur.
 • Bijzonderheid: Extra lange clinic, 2 discs huren, 1 begeleider per 20 spelers. Ronde over de course onder begeleiding van een ervaren discgolfer. Welke layout jullie spelen wordt bepaald na de clinic.

Bedrijfsuitje compleet

 • Min. personen: 15
 • Prijs: € 52,50 p.p.
 • Tijdsduur: 3 uur.
 • Bijzonderheid: Extra uitgebreide clinic, 1 begeleider per 20 spelers, elke speler krijgt 1 putter disc mee naar huis en 10 rittenkaart om te spelen op onze courses.

Bedrijfsuitje max

 • Min. personen: 15
 • Prijs: € 77,50 p.p.
 • Tijdsduur: 3,5 uur.
 • Bijzonderheid: Extra uitgebreide clinic, 1 begeleider per 15 spelers, elke speler krijgt 2 discs(putter en driver) mee naar huis en 10 rittenkaart om mee te spelen op onze courses.

Vrijmibo

Discgolf is ook een leuke activiteit voor de Vrijdagmiddagborrel. Even een rondje over de course om los te komen van het werk, dan heerlijk nazitten op een terrasje voor een ontspannen begin van je weekend.

Vrienden van

Wordt vrienden met Disc Golf Noord-Holland. Als zakelijke vriend koop je voor zichzelf en je personeel een jaarabonnement voor het spelen op onze courses . Daarbij steun je Disc Golf Noord-Holland in hun missie om alle Nederlanders te introduceren in de sport. Als Vrienden van heb je een eigen pagina op onze website, waar je verteld over je bedrijf. Lees hier meer hoe je vrienden van kan worden.

Vergaderen en uitjes

We werken samen met Langedijkeruitje & Vergaderkamer, die organiseert de leukste uitjes in de prachtige omgeving van ons discgolfpark in Heerhugowaard. Zij verzorgen vergaderingen en meetings in een ontspannende en geheel verzorgde setting. Ook organiseren ze een volledig verzorgde dag met verschillende leuke uitjes. Je team wordt door Ruby Groen volledig in de watten gelegd.

Samenwerken?

We hebben de wens om meer van dit soort samenwerkingen aan te gaan. Heb jij een product of dienst die aansluit bij onze missie meer mensen in contact te brengen met discgolf, laat wat van je horen. Dit kan persoonlijk of via onze contact pagina.

Reserveren

Hieronder kun je reserveren voor een bedrijfsuitje.