Courses ontwerpen

Discgolf bij jou in de buurt?

Wij bouwen discgolf courses.

Courses ontwerpen

Disc Golf Noord Holland heeft de missie om discgolf voor iedereen bereikbaar te maken. We doen dit door overal in Nederland baskets te plaatsen en courses te bouwen. Daarnaast gaan we de sport promoten door nieuwe mensen kennis te laten maken met discgolf als uitje.

Nieuwe bezoekers

Discgolf heeft een zeer kleine impact op het gebied, maar een enorme toegevoegde waarde. Als recreatie heeft dit spel de mogelijkheid nieuwe bezoekers aan te trekken, zowel vanuit de buurt als van verderweg. Omdat het zo leuk is zullen mensen uit de buurt vaker terugkomen om te spelen.

Samen groeien

Door samen te werken met personen en instanties, van discgolfers tot aan verengingen, bedrijven en gemeentes, kunnen wij de samenleving in de gehele breedte helpen groeien. Het is ons doel discgolf in te zetten om mensen weer bij elkaar te brengen.

Kennis, ervaring en verbinding

We hebben de kennis en ervaring die nodig is om grote projecten op te zetten, waarin we samenwerken met betrokken ondernemers die ons willen steunen onze doelen te realiseren.

Producten

Naast ons concept bieden we ook losse producten. We helpen anderen die bezig zijn met het verspreiden van discgolf graag met:

  • Baskets (discgolf target) tees en teesigns. En het installeren er van.
  • Courses ontwerpen, aanleggen, onderhouden en promoten.
  • Onderzoek naar discgolf mogelijkheden van een gebied.
  • Het delen of inzetten van informatie die het makkelijker maakt om betrokken partijen op dezelfde lijn te krijgen en houden zodat discgolf projecten minder tijd in beslag nemen.

Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op!

Discgolfers en Park/ natuurbeheerders

Hieronder wordt je doorverwezen naar pagina's voor verschillende doelgroepen.

De eerste doelgroep is discgolfers die zich willen inzetten om discgolf in hun gemeente mogelijk te maken.

De tweede doelgroep is gemeentes, grondeigenaren en beheerders die op zoek zijn naar een recreatieve invulling in het gebied waar ze verantwoordelijk voor zijn.

Discgolf in jouw gemeente

Als discgolfer zou je het ideaal vinden om één of een paar baskets in je buurt te hebben zodat je naar hartenlust kunt oefenen wanneer je maar wilt.

Als er in jouw gemeente een mooie plek voor is, is een homecourse ook mogelijk. We werken samen met discgolfers die zich willen inzetten en helpen hen met het realiseren van hun discgolf dromen.


Discgolf als recreatie

Zorginstellingen, gemeentehuizen, scholen en andere bedrijven of instellingen hebben vaak genoeg ruimte voor een paar oefenbaskets. We helpen jullie graag discgolf te introduceren door het plaatsen van een basket of oefenveldje en met het promoten van het spel, bijvoorbeeld door het organiseren van een clinic. Ook leveren we promotiemateriaal.