Over ons

Over ons en contact.

Leer ons beter kennen.

Over ons

Wij willen bij zoveel mogelijk mensen laten zien wat discgolf is en hoe leuk het is om dit in de prachtige Nederlandse natuur te spelen. Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij doen? Je kunt alles daarover lezen op onderstaande pagina's.

Onze missie

Discgolf voor iedereen bereikbaar maken staat bij ons centraal.

We doen dit niet alleen door baskets en discgolf courses aan te leggen en onderhouden, maar ook door samen te werken met o.a. discgolfers, verenigingen en gemeentes.


Zorg en sociaal

Disc Golf moet voor iedereen bereikbaar en laagdrempelig zijn. Daarom werken we graag samen met locale partijen om een plek te creeren waar je andere mensen kunt ontmoeten of een programma te maken die aansluit bij de therapie van clienten.


Sponsoring

Overweeg je om sponsor te worden of ben je benieuwd wie onze sponsoren zijn. Lees dan verder!


Partners

We werken graag samen met o.a. locale bedrijven. Bekijk wie onze partners zijn.


Vrienden van

Wil je ons graag helpen met het realiseren van onze missie? Afhankelijk van hoe je ons wilt sponsoren, bieden wij verschillende voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een jaar lang gratis discgolven of reclame op onze website en course.


Geschiedenis

Wil je weten wie er achter Discgolf Noord-Holland zitten en/of hoe het allemaal begonnen is?

Dit alles kom je te weten op onze geschiedenis-pagina. (Binnenkort beschikbaar.)


Vacatures

Overweeg je om voor Discgolf Noord-Holland te werken? Bekijk onze vacature pagina voor meer informatie en actuele vacatures.


Contact

Wij komen graag met je in contact. Op onze contact pagina staan alle mogelijkheden om met ons in contact te komen op een rij.