Privé clinic

Privé Clinic

Word snel beter in discgolf!

Privé clinic

Een privé clinic is voor spelers van elk niveau die snel beter willen worden. In jullie privé clinic met maximaal 15 personen richt jouw discgolf coach zich allereerst op het verbeteren van werptechnieken.

Je leert beter en verder gooien. Als je nog niet zo consistent bent in het maken van je puts leren we je hoe je dit kan verbeteren.

Leer discgolf spelen van een ervaren discgolfer

Zeker wanneer je voor het eerst komt spelen raden we aan les te nemen van onze discgolf coaches. Ze introduceren je in het spel en leren je wat je nodig hebt om echt te ontdekken hoe discgolf gespeeld wordt.

Veel uitleg

Na het oefenen van werptechnieken spelen jullie onder begeleiding een ronde over de layout die het best past bij jullie speelniveau. Je leert over invloeden van buitenaf zoals wind, het berekenen van de beste lijn die je kunt gooien in jouw speelstijl. Maar ook innerlijke obstakels komen ter sprake. Denk aan hoe angst een rol speelt, bijvoorbeeld faalangst, of angst om je disc te verliezen. Je speelt andere lijnen wanneer je niet bang bent om te falen.

Geen vast programma

Tijdens de gehele clinic mag je jouw begeleider vragen wat je maar wilt. Er is geen vast programma. We helpen met wat jullie graag willen. Ook na de ronde is er nog genoeg ruimte voor vragen. De volledige clinic is altijd aangepast aan jullie wensen en wat de begeleider opvalt.

Tip - Light with brain

Tip:

Als de privé clinic jullie goed is bevallen kun je overwegen een nieuwe clinic te reserveren maar dan met minder deelnemers. Zo is er meer tijd en ruimte voor het verbeteren van je techniek en spel.

Kies jouw Privé clinics

Hieronder hebben we de mogelijke privé clinics op een rij gezet.

Privé clinic met jouw eigen discs

  • Max. personen: 15
  • Prijs: € 180,-
  • Inbegrepen: Toegang tot course en een flesje water.
  • Tijdsduur: 3 uur

Privé clinic met discs huren

  • Max. personen: 15
  • Prijs: € 275,-
  • Inbegrepen: Toegang tot course, 2 discs en een flesje water.
  • Tijdsduur: 3 uur

Vragen?

Wil je weten of we je kunnen helpen met specifieke verbeterpunten.

Of wil je een programma samenstellen voor meerdere clinics.

Ga naar de contactpagina en deel je wensen.

Reserveren

Hieronder kun je reserveren voor een privé clinic.